Groepstherapie

Groepssessies veerkracht: 5 sessies

Veerkracht kan beschreven worden als het vermogen om je aan te passen aan tegenslagen, stress, ingrijpende levenservaringen… In de huidige samenleving worden er zeer veel verwachtingen gesteld, wat je veerkracht behoorlijk op de proef kan stellen. De ene keerkost het al meer moeite om terug te veren dan de andere keer.

Zou je graag je eigen veerkracht een boost geven? Dan zijn deze sessies zeker iets voor jou!

De sessies zijn gericht op het versterken van veerkracht. Er worden een aantal tips
aangereikt en aangeleerd om daarbij te helpen.

De sessies worden gegeven in kleine groep door twee ervaren psychologen met specialisatie in stress en burn-out. Ze vinden plaats om de 1 à 2 weken op donderdagnamiddag om 14u30 in Tielt-Winge en duren 90 min. per sessie.

De prijs bedraagt 12,5 euro voor het volledige traject van 5 sessies.

Doorlopend instappen is mogelijk.

Inschrijven kan via deze link.

Klik hier voor de flyer.
Groepssessies loopbaanbegeleiding, stress en burn-out: 5 sessies


In de huidige snel veranderde arbeidsmarkt is het een uitdaging om de juiste plaats te vinden. Velen onder ons zijn zoekend over of een bepaalde loopbaan wel bij hun past en hoe ze de volgende stap kunnen nemen. Aangezien werk een groot deel van ons leven inneemt, is het belangrijk dat je je goed voelt op je werk, dat je hier voldoening uit haalt, dat de werkcontext en werkomgeving bij je past en dat je voldoende uitgedaagd maar niet overvraagd wordt.

Ben je op zoek naar je volgende professionele stap, wil je verandering aanbrengen in je carrière, zelfvertrouwen ontwikkelen, heb je veel werkgerelateerde stress of beginnende burn-out klachten, of heb je andere vragen, met ons groepsaanbod rond loopbaanbegeleiding ben je aan het juiste adres.

De sessies worden gegeven in kleine groep door 2 ervaren psychologen met specialisatie in loopbaanbegeleiding, stress en burn-out en werkgerelateerde thema’s en vraagstukken.

De sessies worden vergoed door RIZIV en zijn gericht op het versterken van veerkracht en het voorkomen van stress en burn-outklachten. Prijs voor deelname is 12,5 euro voor het volledige traject van 5 sessies. Instappen kan doorlopend. De sessie vinden plaats om de 1 a 2 weken op donderdagnamiddag om 13u00 in Tielt-Winge en duren 90 min.

Inschrijven kan via deze link.

Klik hier voor de flyer.groepstherapie tielt-winge

IPO | Tielt-Winge

Wersbeekstraat 16A
3391 Tielt-Winge

© IPO | Tielt-Winge 2022

Openingsuren

Consultaties:
Op afspraak (ma - do)
ipo.tielt.winge@gmail.com